Pepernoten HomeMade en winactie!

Sint en zijn pieten zijn weer in het land en dat betekend dat er weer voor Sinterklaas gebakken mag worden! Samen met HomeMade bakmixen maak ik het feest compleet door een bakmix naar keuze weg te geven! Laat jij in een reactie op dit bericht weten wat je graag van de Sint zou krijgen en wat je ermee gaat maken? (Kijk even op de website van HomeMade bakmixen om inspiratie op te doen) En wie weet valt er rond pakjesavond een bakmix op jouw deurmat!

Deze pepernotenmix is in elk geval een aanrader, alleen maar water toevoegen en 10 minuutjes in de oven!
DSC04296.JPG

Meedoen kan tot en met woensdag 28 november, de winnaar krijgt persoonlijk bericht en wordt gevraagd om zijn/ haar adresgegevens voor het opsturen van het pakketje. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s