Fantosti’s

Ter ere van mijn 2-jarig blog jubileum afgelopen zondag 25 maart, wil ik toch nog even jullie als trouwe volgers bedanken. Dit doe ik door een winactie met een heerlijk product dat ik natuurlijk eerst zelf even heb onderworpen aan een smaaktest 😉

Het lekkerste tostimerk van Nederland; Fantosti is sinds kort verkrijgbaar bij de Albert Heijn. Omdat de oprichters van dit merk, de Spijsbereiders, ook op de HAS hebben gestudeerd (waar ik nu ook studeer) moest ik wel eens proeven of zo’n foodie concept dan ook echt naar meer smaakt. En jawel hoor!

Gelukkig kun jij ook genieten van alle drie de tosti smaken, ik geef namelijk een super toffe tosti box weg! Hoe maak je kans? Reageer even op het bericht van de winactie op mijn Facebook of Instagram en laat me weten met wie jij graag de tosti’s wil delen en waarom! Wie weet eet jij dan met je tosti maatje wel 3 verschillende smaken tosti’s, op een mooie tostiplank. Wat verder nog in de tostibox zit: koelkastmagneten en niet te vergeten een Fantosti ketting!

Welke tosti vond ik het lekkerst? Dat was toch wel de mozzarella peperoni, pittig maar toch heel zacht van structuur. Maar ook de andere twee smaken waren super lekker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s