Review detoxthee

Januari is dé maand voor velen om op je voeding te letten. Precies op dat moment kwam de Teatox van De Detoxshop binnen! Lees snel verder voor mijn ervaring met deze detoxthee.

Om te beginnen start ik met de voordelen van detoxen. Want wil je je dagelijk gezond, fit en energiek voelen? Dan helpt detoxen om de gifstoffen die dagelijks je lichaam binnendringen af te voeren. Deze toxische stoffen blijven anders vaak jaren in ons lichaam zitten en op den duur kun je daar ziek van worden.

De Detoxshop bied superfoods, supplementen en andere detoxproducten aan zodat er een snellere vetverbranding op gang wordt gebracht, je een snellere spieropbouw hebt en een mooie glanzende huid hebt.

Ik probeerde de 30 daagse Teatox die bestaat uit een kruidenmelange voor in de ochtend en een voor in de avond. Ik merkte dat ik er eerder door in slaap viel en vaster sliep. Dat is perfect in drukke tijden of als je stress hebt. In de ochtend drink je een kopje detox thee morning en wordt heerlijk opgewekt wakker. Een echte aanrader deze producten als het aan mij ligt!

Kijk voor het gehele productassortiment in de webshop van De detoxshop.

detoxthee.jpeg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s