Review Freasy

Onlangs mocht ik de maaltijden van Freasy proberen, ik vertel je in deze blog alles over deze gezonde diepvriesmaaltijden en de voor- en nadelen ervan.

https://freasy.nl/ maakt heerlijke vers bereide maaltijden die na het koken ervan worden ingevroren. Er wordt alleen gebruik gemaakt van herkenbare ingrediënten, geen toevoegingen en het is super gemakkelijk omdat je de maaltijd uit de vriezer na een paar minuten opwarmen al kunt eten. Daarnaast heb je geen afwas omdat de bakjes in de magnetron of oven kunnen. Frozen en Eas; Freasy!

De maaltijden van Freasy zijn gezonder dan andere omdat hier geen zout aan is toegevoegd, dit kun je alsnog doen maar ik heb het niet gemist. De bereidingstijd en het aantal Watt op de verpakking geven aan hoelang je de maaltijd moet verwarmen. Als de maaltijd net uit de diepvries komt raad ik aan de opwarmtijd te verlengen met een minuut of 2.

De houdbaarheid van de maaltijden is minimaal 10 weken. Daarnaast bevatten de ‘low calorie’ maaltijden doorgaans minder dan 500 kcal en de overige maaltijden tussen de 500 en 750 kcal. Dit is ongeveer 1/3 van je dagelijkse energiebehoefte.

Als eerste probeerde ik de courgette lasagne, laag in calorieën en erg lekker. Wel had ik ’s avonds nog honger dus alleen als diner voelde dit niet als voldoende.

DSC03756.JPG

Ook at ik de vissoep, erg wennen want deze had ik nog nooit gehad. Wel heel vullend omdat er veel vis in de soep zit.

vissoep.jpeg

Een paar dagen later at ik bospaddenstoelenrisotto. Erg lekker leek het me, totdat ik vond dat de champignons té overheersend waren. Jammer, volgende maaltijd beter!

DSC03778.JPG

Als laatste at ik de boerenquiche. Mijn échte favoriet! Deze bevat tussen de 700 en 750 kcal en vult goed. Er zat o.a. ei en spinazi in. Een echte aanrader deze maaltijd!

DSC03799.JPG

Voor meer maaltijdkeuze en informatie ga je naar de website van Freasy.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s