Food hotspots Den Bosch

Naast dat ik Maastricht een super gezellig stad vind, hebben we ook nog het bruisende Den Bosch! Ook hier kun je op verschillende plekken lekker eten en drinken. Meer hotspots soon!

Op Vughterstraat 84 vond ik de groene hotspot Oerwoud. Vegan snacks, heerlijke smoothies en de lekkerste gezonde lunches krijg je hier. In deze stadstuinwinkel & health café kun je leuke planten en interieur musthaves kopen en ze organiseren regelmatig yoga en healthy & natural food workshops, waaronder een wildplukexcursie! Ik ging er met een studiegnootje naartoe, we dronken allebei een heerlijk verfrissende en toch vullende smoothie (als je een grote neemt zou ik niks te eten erbij nemen 🙂 ) en ik nam nog een vegan bliss ball.

Op de Orthenstraat, schuin tegenover de Bagels en Beans op de hoek van de straat vind je de Yoghurt Barn. Eerder schreef ik al over de YB in Utrecht. Sinds ik weet dat ze hub assortiment hebben uitgebreid móest ik natuurlijk even gaan kijken. Zo zijn er nu ook rijkelijk belegde toasts als lunch. Toch hield ik het op een yoghurtje, wel self samengesteld. En een suikervrij gebakje van Sharpsharp.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s