Food Hotspots Rotterdam

Niet alleen in onze hoofdstad Amsterdam, maar ook in Rotterdam barst het van de leuke food hotspots. Ik bezocht er een paar voor je die ik zeker aanraad!

MARKTHAL ROTTERDAM

Direct naast station Blaak, zie je op loopafstand het mooie gebouw van de Markthal in Rotterdam liggen. Behalve dat het een prachtig gebouw is om te zien (en je kunt er zelf wonen!) kun je er ook heerlijk eten en kookspullen en -boeken kopen.

Zo kun je hier gezonde, maar vooral ook lekkere stamppotten en kant-en-klaar maaltijden mee naar huis nemen van lekker vers & gezond.

Maar ook voor de meest heerlijke taco’s moet je hier wezen bij La Picada, deze zijn met gehakt en guacamole maar je kunt ook kiezen voor kip of vegetarisch.

 

BAKER’S DOUGH

Een eettentje waar je koekjesdeeg met ijs en andere heerlijke toppings kunt eten, dan ben je bij baker’s dough aan pannekoekstraat 82a aan het juiste adres! Totaal niet gezond maar wel heel lekker, en als tip geef ik je mee: ga voor een ‘small’ versie want groter krijg je echt niet op, of je eet je er misselijk aan!

SUE FOOD

Op Karel Doormanstraat 372 kun je terecht voor allemaal lekkers, zoet zonder suiker. En ja, het is écht zoet, en als niemand je zou vertellen dat er geen suiker is toegevoegd maar alles van natuurlijke producten is zou je het niet eens merken. Bij SUE Food weten ze je dus op een verantwoorde manier te verwennen, zo nam ik hier een box met 16 mini-bites mee naar huis, een assortiment van kleine gebakjes variërend van fris tot hemelse chocolade!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s