Gezondere pizza maken met Magioni

Een tijdje terug kocht ik eens de bieten pizzabodems van Magioni, erg lekker, smaakt gewoon als pizza maar dan roze! Afgelopen week waren de bloemkool pizzabodems in de bonus bij de AH dus ik kocht deze (want: PIZZA!) – en nee deze post is niet gesponsord, gewoon erg tevreden-.

IMG_2891.JPG

Eerst de oven voorverwarmen op 200 graden Celsius, de pizza 3 minuutjes afbakken, daarna beleggen. Ik belegde 4 pizza’s met 250 gram champignons (in plakjes snijden en even opbakken in de pan), 1 rode paprika (in stukjes gesneden) 2 pakjes tomaten-groentensaus uit het versschap, plakjes ham en een zakje geraspte kaas. Kwartiertje in de oven (of tot de kaas is gesmolten) en klaar. Dit was een heerlijke combi maar je kunt natuurlijk eindeloos variëren hiermee! De bloemkoolbodem is trouwens kids-proof want deze ziet uit als een normale pizzabodem en hij overheerst niet in bloemkoolsmaak 😉 . Hieronder het resultaat:

IMG_2895

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s