Workshop Charlie’s kitchen dromen jagen

Gisteravond reisde ik naar Zaandam af om daar naar de workshop dromen najagen van Charlie’s Kitchen te gaan. Onder het genot van een heerlijke daghap en andere lekkere snacks en drankjes gingen we aan de slag! Waarom ik hier was en wat ik ermee wil bereiken? Lees snel verder!

Zoals sommigen van jullie misschien wel al weten zit ik nu in het derde jaar van mijn studie Food Innovation. Maar wat wil ik precies na die studie? Werken, door studeren of werkervaring opdoen en in de tussentijd extra dingen bijleren?

Bij deze workshop stond het centraal dat we erachter komen wat je écht leuk vind en waar je écht gelukkig van wordt. Genoeg dingen om over na te denken dus! Als ondersteuning kregen we twee kaartjes met leuke quotes en een notitieboekje om je doelen op te schrijven.

charlies kitchen muntthee.jpegMet een heerlijke muntthee met honing, ijswater met frambozen, een heerlijk flesje bruiswater met vruchtensap en gezonde snacks praatten we over elkaars dromen om elkaar beter te leren kennen, te helpen en te inspireren.

charlies daghap.jpeg

Daarna konden we natuurlijk een van de Charlie’s daghappen kiezen, ik ging voor de pittige hutspot met gehaktbal en er was ook nog een speltpasta met feta en cherry tomaatjes. En daar moest ook even een groepsfoto bij worden gemaakt 🙂 Een leuke, gezellige avond met genoeg stof om thuis over na te denken!

charlies kitchen groepsfoto.jpegAls je zelf de kans hebt om hier naartoe te gaan, zeker doen! Houd dan de Instagram charlie_s_kitchen in de gaten!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s