Winactie 1 jaar Have a good food day!

Vorige week postte ik op de Facebook en Instagram pagina van Have a good food day dat er een verassingspakket van Droogfruit te winnen viel. Vandaag de bekendmaking van de winnaar, én de onthulling van het pakket!

Droogfruit heeft een ruim assortiment aan (natuurlijk) gedroogd fruit, gevriesdroogd fruit, fruitpoeders, ontbijtmixen en andere producten. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook groentechips (erg lekker! 🙂 ). Een aantal weken geleden maakte ik deze frambozen-chocolade balletjes met de gevriesdroogde frambozen en die waren erg lekker en smaakvol!

Nu was het jullie kans om de producten van Droogfruit uit te proberen, door te reageren op de Facebook of Instagram post. Ik heb alle reacties (nog een tweede keer) aandachtig doorgelezen en daaruit een winnaar gekozen. Het was lastig kiezen moet ik wel zeggen, maar ik hoop dan ook dat de winnaar extra blij is met het pakketje!

Daarom wil ik graag Hanne van Miss Havermout feliciteren met het winnen van deze actie! Het pakketje bevat onder andere de groentechips die ik zelf ook erg lekker vond, gevriesdroogde kersen, gedroogde ananas en kokossnippers. Als je even een privéberichtje of mailtje stuurt dan komt het pakketje zo snel mogelijk jouw kant op, heel veel plezier ermee!

Voor alle andere trouwe volgers, ik hoor graag van jullie onderwerpen of ingrediënten waar ik recepten mee kan maken of over kan schrijven, want ik wordt enthousiast van blije lezers!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s