Review Smart Protein Pancakes Body&Fit

Op Instagram zag ik al vaker de producten van Body & Fitshop langskomen, en ik was wel benieuwd naar hun bakproducten. Daarom bestelde ik de Smart Protein Pancakes. En wel met banaan en caramel smaak.

Ik kon kiezen, met water of melk aanmaken en eieren toevoegen. Ik gebruikte water. Meteen eerlijk: het deeg wordt ultradun hiervan dus ik kon niet die kleine schattige ronde pannenkoekjes maken die ik leuk vind uitzien. Gewoon de bodem van je pan laten vollopen met deeg dus, of melk gebruiken, dan wordt het deeg wat dikker.

IMG_9093.JPG

Verder vond ik het een eenvoudig proces om deze pannenkoeken te bakken, net zoals alle andere bakmixen snel en simpel. Ik gebruikte plakjes banaan en wat honing ter decoratie. Als ik eerlijk ben vind ik de al aanwezige bananensmaak in de bakmix niks voor mij, teveel banaan. Of de pannenkoeken voor de rest nog anders smaken omdat er meer eiwitten in zitten? Ik vind van niet! (Zelfs mijn broertje vond ze heerlijk nadat ik had gezegd dat hij sneller ging zwemmen van deze ‘sportpannenkoeken’ 😉 )

Voedingswaarden, zie hieronder:

IMG_9094.JPGIMG_9095.JPG

DSC03379.JPG

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s