Personal blog (5)

Mijn laatste persoonlijke blog van deze serie, buitenlandstage in Zweden. Hoe zijn de laatste weken in Stockholm, en de eerste weken in Nederland bevallen? Je leest het vandaag, in deze blog.

Om te beginnen, mijn laatste twee weken in Stockholm zijn voorbij gevlógen! Drukte op stage door een evenement, een leuk weekend dat véél te snel om vloog en dan nog mijn laatste stageweek: met mijn stageteam naar de IceBar in Stockholm en de laatste avond uitgaan op vrijdag. (Dit viel niet in één foto weer te geven 😉 ) Op zaterdag 3 december vloog ik (alweer) terug naar huis (of, eerst naar Düsseldorf).

IMG_7074.JPG

IMG_0608.JPGIMG_7373 1.JPGIMG_7379 1.JPGDie zaterdag kwam ik dus thuis, eigenlijk heb ik een best druk weekend gehad: verjaardagsfeestje, familiebezoekjes, koffers uitpakken, koffertje weer inpakken voor mijn volgende stage. Want, de week daarna ben ik begonnen met mijn binnenlandstage, waarvoor ik niet thuis kan blijven wonen omdat het te ver reizen is. In het weekend ga ik wel fijn naar huis!

Inmiddels heb ik hier in Nederland weer een paar mooie feestjes, 3 leuke maar drukke weken en alweer 2 stage weken erop zitten. De tijd vliegt, ik heb geen tijd om Stockholm te missen, maar terug gaan zou ik zeker doen, in elk geval voor vakantie! En om nog in één foto mijn herinneringen aan Stockholm weer te geven, bij deze:

DZJT5477.jpg

Dit jaar, de start van mijn foodblog, een hoop leuke reacties gehad maar komend jaar wil ik er nog meer uithalen. Fijne feestdagen, en bedankt voor het afgelopen jaar!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s