Hotspots in Stockholm (5)

Vandaag een laatste editie van Hotspots in Stockholm, morgen vlieg ik terug naar Nederland en vandaag was ook mijn laatste stagedag! Graag wil ik nog even de laatste (food) hotspots met jullie delen die ik de afgelopen maand ben tegen gekomen!

T.G.I.Friday’s

Dit is een Amerikaans restaurant waar je lekker en betaalbaar kunt eten. Van hamburgers tot kipsalades en mozzarellasticks tot brownies. Op de foto: spare ribs! Je hebt het er allemaal, de porties zijn overigens ook vrij groot! Je kunt dit restaurant vinden bij Kungsträdgarden op Hamngatan 19, bij Stureplan, Birger Jarlsgatan 16 en in Täby Centrum.

IMG_6773.JPG

Pom och Flora

In dit gezellige lunchcafé kun je terecht voor de heerlijkste lunches en warme dranken. Ik had hier een avocado toast met zachtgekookt ei en rucola sla. Ik snap nog steeds niet hoe een avocado zo goed kan smaken, thuis lukt dat nooit 😉

Je vindt Pom och Flora op Bondegatan 64 en op Odengatan 39 in Stockholm.

IMG_7094.JPG

Gateau

Dit is een lunchcafé en bakkerij met heel veel verschillende soorten broden. Van normaal tarwe tot notenbrood met rozijnen, je krijgt het hier allemaal. Het concept maakt het compleet met de ambachtelijke uitstraling en de kleding van het personeel. Je vindt dit winkeltje onder andere op Stockholm Centraal station, Sollentuna Centrum en in Täby Centrum.

IMG_7033.JPG

Garden Bistro

Garden Bistro is een gezellig lunchcafé in de stijl van een tuin. In alles herken je dit thema, het meubilair, de ingrediënten van het eten en de plek van het restaurant in het winkelcentrum. Ik had hier fika met mijn vriendinnen, een kop thee en een lekker stukje gebak erbij! Ik was in Garden Bistro in Sollentuna Centrum.

IMG_6948.JPG

Ice Bar Stockholm

Afgelopen dinsdag gingen we met de collega’s van stage als afscheids uitje naar de Ice Bar. Erg mooie ijssculpturen, lekkere drankjes en vooral ook best koud! Met een afsluitend diner (een heerlijke pizza funghi) was de avond compleet. Je kunt de Ice Bar vinden naar Centraal Station in Stockholm op Vasaplan 4.
img_7279

Today the latest edition of Hotspots in Stockholm, tomorrow I fly back to the Netherlands and today was my last day at y internship! I would like to share here the last (food) hotspots with you that I have visited last month!


T.G.I.Friday’s
This is an American restaurant where you can eat tasty and affordable. From burgers to chicken salads and mozzarella sticks to brownies. On the photo: spare ribs! You have it all, portions are also quite large! You can find this restaurant at Kungsträdgarden on Hamngatan 19 at Stureplan, Birger Jarlsgatan 16 and in Täby Centrum.

IMG_6773.JPG
Pom och Flora
In this cozy lunch cafe you have to go for delicious lunches and hot drinks. I had an avocado toast with salad and a soft-boiled egg. You’ll find Pom och Flora on Bondegatan 64 and Odengatan 39 in Stockholm.

IMG_7094.JPG

Gateau
This is a lunch café and bakery with many different types of breads. From normal wheat to nut bread with raisins, you get it all here. The concept makes it complete with the traditional setting and the clothing of the personnel. You’ll find this shop at Stockholm Central Station, Sollentuna Centrum and Täby Centrum.

IMG_7033.JPG

Garden Bistro
Garden Bistro is a cozy lunch cafe in the style of a garden. In everything you recognize this theme, the furniture, the ingredients of the food and the place of the restaurant in the mall. I had fika here with my friends, a cup of tea and a delicious piece of cake there! I was in Garden Bistro in Sollentuna Centrum.

IMG_6948.JPG

Ice Bar Stockholm

Last Tuesday we went with my colleagues from my internship as goodbye surprise trip to the Ice Bar. Very beautiful ice sculptures, tasty drinks and pretty cold! With a final dinner (a delicious pizza funghi), the evening was complete. You can find the Ice Bar at Central Station in Stockholm on 4 Vasaplan.

img_7279

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s