Review Delicato boll

Eens iets anders, vandaag schrijf ik een productreview over Delicato producten. Mijn roommate en ik kochten en proefden 3 van deze zoetigheden. Niet verkeerd, die Zweedse chocoladebollen, maar, welke was nu het lekkerst?

IMG_5667.JPGQua buitenkant zien de Havreboll en Delicatoboll en hetzelfde uit, alleen de kleur van de boll zelf is anders. Beiden zijn met kokos bedekt. De Pärlboll en Havreboll zien qua structuur weer hetzelfde uit, iets grover dan de Delicatoboll. De Pärlboll heeft grote suikerstukjes aan de buitenkant zitten, waardoor deze erg zoet lijkt te zijn.

Overigens, de Delicatoboll is de originele Zweedse Chocladboll.

Na het testen bleek ook dat de Pärlboll erg zoet is, maar niet zoeter dan de Delicatoboll. Beiden bevatten cacao en suiker, de kokos van de Delicatoboll zou het minder zoet doen lijken. Maar dat is het niet! Mijn huisgenootje vond de Havreboll het lekkerst, deze is onder andere gemaakt van havervlokken, en in mijn ogen minder zoet dan de andere twee. Ik vind de originele Zweedse Chokladboll, de Delikatoboll toch echt het lekkerst!

Dit was een korte review, over 3 heerlijke producten, waar ieder zijn eigen voorkeur in kan hebben. Deze lekkernijen worden voornamelijk gegeten tijdens de fika in de namiddag als de Zweden koffie drinken met iets lekkers erbij!

Deze Chokladboll kun je overigens ook heel gemakkelijk zelf maken, kijk even voor het recept hier: Chokladbollar.

 

Something different, today I write a product review about Delicato products. My roommate and I bought and sampled three of these sweets. Not bad, these Swedish chocolate balls, but which was the best?

IMG_5667.JPG

In terms of exterior the Havre Boll and Delicatoboll look the same, only the color is different. Both are covered with coconut. The Pärlboll and Havre Boll look structurally the same, something coarser than the Delicatoboll. The Pärlboll has large pieces of sugar on the outside, so it seems to be very sweet.


Incidentally, the Delicatoboll the original Swedish Chocladboll.


After testing also revealed that the Pärlboll is very sweet, but not sweeter than the Delicatoboll. Both contain cocoa and sugar, with the coconut the Delicatoboll would seem less sweet. But that is not it! My roommate liked the Havre Boll best, this is among other things made of oats, and in my opinion less sweet than the other two. I find the original Swedish Chokladboll, the Delikatoboll really the best!


This was to have a short review, about three delicious products, where each his own preference. These delicacies are mostly eaten during the fika in the afternoon as the Swedes drink coffee and eat sweets there!


The Chokladboll you can also easily make yourself, look for the recipe here: Chokladbollar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s