Hotspots in Stockholm (3)

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe blog in de reeks van Hotspots in Stockholm. In de afgelopen maand heb ik weer heel wat leuke food hotspots gezien! De beste licht ik hier uit voor jullie.

Een mooie locatie, goed en gezond, héérlijk eten, voor elk dieet wel iets te krijgen hier (vegetarisch, vegan, …). Ik heb het hier over Rosendals Trädgård op het eiland Djurgården. Ik had hier heerlijke preisoep met huisgebakken brood. Adres: Rosendalsvägen 38, 115 21 Stockholm.

IMG_4357.JPG

Het tweede restaurant dat ik deel is Skeppsholmens Krogkonst. Sinds we zijn verhuisd naar een nieuw kantoor met stage lunchen we regelmatig ergens op het eiland Skeppsholmen. In dit restaurantje kun je altijd kiezen uit 5 verschillende gerechten, er is altijd iets met vlees, vis, pasta of vegetarisch, dus keuze genoeg! Adres: Amiralitetsbacken 3, 111 49 Stockholm.

IMG_4411.JPGimg_4843

Als laatste, maar zeker niet het minste restaurant deel ik Café Coppola met jullie. Gelegen in het epicenter van Stockholm, direct links als je winkelcentrum Gallerian binnen loopt. Ik had hier een heerlijke panini met pesto, mozzarella, tomaat en salade. Adres (Gallerian winkelcentrum): Hamngatan 37, gemakkelijk te bereiken vanaf metrostations Östermalmstorg, T-Centralen en Hötorget.

IMG_5013.JPG

Over vier weken weer een nieuwe blog in deze reeks Hotspots in Stockholm!

 

Today it is time for a new blog in the series of Hotspots in Stockholm. In the last month I have seen a lot of nice food hotspots (again :))! The best are showed out here for you.


A nice location, good and healthy, excellent food for any diet (vegetarian, vegan, …). I’m talking about Rosendals Trädgård on the island of Djurgården. I had this delicious leek soup with homemade bread. Address: Rosendalsvägen 38, 115 21 Stockholm.
IMG_4357.JPG
The second restaurant I was is Skeppsholmens krogkonst. Since we moved to a new office with my internship company, we regularly have lunch somewhere on the Island Skeppsholmen. In this restaurant, you can always choose from 5 different menu’s, there’s always something with meat, fish, pasta or vegetarian, so plenty of choice! Address: Amiralitetsbacken 3, 111 49 Stockholm.
IMG_4411.JPGimg_4843
Last but not least Restaurant Café Coppola I share with you. Located in the epicenter of Stockholm, directly left when you walk in to the mall Gallerian. I had here a delicious panini with pesto, mozzarella, tomato and salad. Address (Gallerian shopping center): Hamngatan 37, easily accessible from metro stations Östermalmstorg T-Centralen and Hötorget.
IMG_5013.JPG
About four weeks again a new blog in this series Hotspots in Stockholm!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s