Over

Welkom op Have a good food day!

Wat kunnen jullie verwachten op de blog van Have a good ‘food’ day? Zoete gerechtjes en veel baksels, want dit maak ik zelf het liefst, en daar ligt mijn passie! Ook kunnen jullie tips over een gezonde lifestyle verwachten, waarom je gezond leven niet als dieet hoeft te zien en wat je het beste vóór en ná je workout kunt eten (en wat niet!).

Daarnaast doe ik nog verslag van reizen, reviews van restaurantjes en geef tips over welke combinaties van producten je beter wel en niet kunt eten.

Even voorstellen..jenny kookt

Mijn naam is Jenny Peters (founder Have a good ‘food’ day), 20 jaar, woonachtig in Limburg en studeer Fresh Food & Innovation aan de HAS Hogeschool in Venlo. Hier leer ik onder andere nieuwe concepten bedenken, welke communicatiestrategiën voor mijn nieuwe concept nodig zijn. Natuurlijk komt daarbij kijken hoe het concept bereid kan worden (als het een gerecht is) maar ook food styling, food fotografie, verpakken en het op de markt brengen van producten.

Mijn passie op kookgebied gaat uit naar bakken en zoete gerechtjes, hiermee ging ik als kind zijnde al graag mee aan de slag. Mijn voorkeur gaat uit  naar lokale producten en seizoensproducten. Trends en gezondheid zijn een inspiratiebron voor me. Fotografie is mijn hobby geworden sinds ik op school hierin les in heb gehad. Mijn creaties worden door mij vastgelegd met de vorig jaar aangeschafte Sony alpha 6000 (maar in noodgevallen gebruik ik gewoon mijn telefoon!).

Veel plezier met het lezen van mijn blog en Have a good ‘food’ day!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s