Buitenlandstage in Zweden!

Over precies een week vertrek ik naar Zweden, voor 4 maanden buitenlandstage! Aan mijn blog zal niet zo heel veel veranderen maar dit wilde ik even kwijt:

Ik zal voornamelijk over de eetcultuur daar gaan bloggen en over dingen die ik zie en leer waar ik ben. Om precies te zijn, ik ga stage lopen in Stockholm! Wat ik daar precies ga koken en bakken, nog geen idee, ik laat me verrassen door wat ik tegen kom…

Daarnaast hoor ik graag van jou tips en weetjes over de Scandinavische eetcultuur, leuke eettentjes waar ik naartoe kan. Maar ook bezienswaardigheden die ik écht gezien moet hebben of leuke dingen om te doen in mijn vrije tijd (mag in heel Zweden zijn) voordat ik weer naar Nederland terugkeer!

Zelf hoop ik een keer het Noorderlicht te zien, daarvoor zal ik wel iets meer naar het noorden moeten afreizen. Wat ook op mijn to do list staat is de Archipelago, de vele kleine eilandjes bij Stockholm.

noorderlicht

Ik zie in elk geval jullie tips graag tegemoet!

 

In exactly one week I will travel to Sweden for an four months during internship abroad! My blog will not change very much but I wanted to say some things to you:

I will mainly blogging about the food culture there and about things I see and learn where I am. To be precise, I’m doing an internship in Stockholm! What I’m going to cook and bake right there, no idea, I let myself be surprised by what I see …

I also like to hear from you tips and tricks on the Nordic food culture, fun eateries where I can go. But also sights that I really must have seen or fun things to do in my spare time (may be over Sweden) before I return to the Netherlands!

I hope to see once the Northern Lights, for that I have to travel a bit to the north. Another thing on my to do list is the Archipelago, the many small islands in Stockholm.

noorderlicht

In any case, I look forward to your tips!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s