Festival: Share a perfect day

on

Gisteren was ik met een vriendin op het festival ‘Share a perfect day’ in Hilvarenbeek. Een gezellig dagje uit met leuke workshops en optredens, en natuurlijk veel lekker eten 🙂 Vandaag vertel ik jullie wat ik allemaal heb gezien en gedaan, en natuurlijk kunnen jullie vandaag of morgen ook nog gaan want dan is het festival ook nog!

Het was gisteren een fijne dag, ondanks dat het af en toe nog een beetje heeft geregend. We begonnen op de foodstraat waar allemaal nieuwe producten te proeven waren, en je aan leuke winacties mee kon doen.

DSC01694.JPG

DSC01664.JPG

Zo kon je ook meedoen aan allerlei leuke workshops, zoals hierboven op de foto te zien. Zelf heb ik meegedaan aan de Lifestyle workshop van gezond met Bart.

Daarna heb ik deelgenomen aan de Food Photography workshop bij de Quaker stand, waar we foto’s van de lekkerste ontbijtjes konden maken. Hieronder het resultaat:

DSC01675DSC01668.JPGIn de namiddag en avond heb ik nog optredens gezien van Dotan, Douwe Bob en The Common Linnets. Samengevat een erg gezellige dag! Laat weten als je er vandaag ben tof er morgen nog naartoe gaat, of hoe je ervaringen waren als je ook gisteren bent geweest!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s