2 gezonde yoghurt- fruit variaties

Zin in een lekker en gezond ontbijtje? Of lunch, snack, of al toetje? Lees dan even deze blog waarin ik 2 lekkere én gezonde yoghurtjes mét fruit laat zien!

Laat ik maar meteen beginnen met de soort yoghurt die ik gebruik. Arla Skyr, waarom deze? Het is een lekker zachte yoghurt die romig aanvoelt maar toch 0% vet bevat! Arla zet hem ook wel weg als Ijslandse yoghurt (vandaar ook de naam skyr: Ijslandse yoghurt die eigenlijk een zachte kaas is maar qua textuur meer op yoghurt of kwark lijkt).

Dan volgt hier de eerste variatie met de Arla Skyr: een bodempje van granaatappelpitjes, stukjes kiwi, yoghurt en frambozen als topping. Heerlijk fris maar toch romig door de yoghurt, het ziet er in elk geval zomers uit!

DSC01351.JPGDan volgt de tweede variant, deze is iets winters van smaak en uitstraling. Dat komt door de appel en kaneel die erin zit. Daarbij heb ik nog wat plakjes banaan gebruikt om het friszure van de appel te evenaren met een romigere fruitsoort.

DSC01373.JPG

Ik hoop dat ik jullie wat inspiratie heb gegeven om yoghurt- fruit combinaties te maken, ik ben benieuwd wat jullie zelf maken. Deel dit dan even op de Facebookpagina van Have a good ‘food’ day of tag me in je Instagram foto!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s