Food hotspots Utrecht

Afgelopen vrijdag ben ik naar Utrecht geweest met een vriendin. We hadden bij de Yoghurt Barn een high tea gepland en wilden nog wat leuke food hotspots zien. Zo kwamen we SLA en STACH food tegen. Vandaag de blog hierover!

De high tea was pas gepland in de namiddag dus toen we rond half 12 aan kwamen in Utrecht besloten we eerst te gaan lunchen. Dit hebben we gedaan bij SLA (ilovesla.com). Hier zijn we begonnen met een thaise pompoensoep met rode curry, laos, citroengras en koriander. Een beetje pittig maar érg lekker!

DSC01262.JPG

Vervolgens namen we een Marokkaanse falafel salade met spinazie, couscous, geroosterde regenboogpeen, geroosterde bloemkool met kerrie, zoetzure komkommer, sesamzaad en granaatappel. Het zag er niet alleen lekker uit maar smaakte ook héérlijk (en na de soep was deze salade best veel 🙂 ).

DSC01264.JPG

Na deze heerlijke lunch zijn we de stad in gegaan en daar kwamen we een winkel van STACH food tegen (ook in Amsterdam en Overveen te vinden). Dit is een eetwinkel met onder andere verse afhaalmaaltijden, gebak en chocolade, biologische en fairtrade producten. Hier kocht ik drie soorten chocoladerepen, met smaak combinaties waar ik nog nooit van heb gehoord!

DSC01274.JPG

Daarna hebben we nog wat door de stad gestruind en zijn we naar de Yoghurt Barn gelopen waar de heerlijke high tea op ons stond te wachten. Met vlierbessen- en appelsap, thee van de tea bar uit Amsterdam, gebakjes van Sharpsharp, en de lekkerste yoghurtjes, granola en andere heerlijkheden van de yoghurt barn (ook in o.a. Amsterdam en Den Bosch te vinden) hebben we genoten van deze high tea. Zeker een aanrader!

DSC01270DSC01269

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s